Израел обяви провеждането “Северен щит” – масивна кампания срещу мюслманската джихадистка терористична организация Хизбула (Хезбала на арабски).

Целта на операцията е разкриването и разрушаването на тунели прокопани от Хизбула в Ливан, имащи за цел провеждането на операция с цел превземането на град в Израел близо до северната граница с Ливан. Това е разбира се лудост и никога е нямало да може да се осъществи, но тунелите разкриват достатъчно добре естеството на противника, с който се занимава Израел.

Какво доказват тунелите на Хизбула? За какво са доказателство те?

Не е ли това поредното доказателство, че ислямската джихадистка организация е била и завинаги ще остане фанатизирана мюсюлманска терористична организация? И разбира се ислямското правителство на Иран стои зад Хизбула. Какви доказателства трябват още на “интернационалната общност”, за да застане 100% зад Израел?

Днес в Обединените Нации беше гласувана резолюция, която задава въпроса на страните-членики ясно и директно: осъждате ли Хамас като терористична организация? Ще видим какъв ще е разултата и какъв ще е отговорът на България!

 

 

2 thoughts on “Тунелите на Хизбула – доказателство за какво?

  1. Обичам израелския народ,но съм разочарована,че позволи да се проведе най-големия гей парад в земята където е роден Спасителя

    1. Израел е светска държава и представителна демокрация. Дали ще се провеждат такива паради или не е изцяло решение на местните власти, които са са явно много либерални. Едва 25-30% от евреите следват юдаизма. Много евреи, които не следват юдаизма са либерални по манталитет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *